Ik zoek een model

Bent u op zoek naar een model of zelfs meerdere modellen? Dan hebben wij een uitgebreide database voor u. Hierin is een grote selectie modellen in opgenomen. Wij bieden veel verschillende soorten modellen aan. Voorbeelden hiervan zijn fashion modellen, commerciële modellen, tattoo modellen en hosts en hostesses. Daarnaast hebben wij hand-voetmodellen, fotomodellen, glamourmodellen en lingeriemodellen in ons bestand.

Er zit dus altijd een model tussen die geschikt is voor de opdracht die u heeft en voldoet aan uw eisen en wensen. Wanneer u geïnteresseerd bent hebben wij een paar punten aan informatie nodig. Deze zijn:

  • Datum waarop het model nodig is
  • De exacte werktijden wanneer het model beschikbaar moet zijn
  • Welke eisen er aan het model zitten (bijvoorbeeld haarkleur, lengte, man / vrouw en of deze bepaalde talen moet kunnen spreken)
  • Locatie van het evenement waar het model nodig is

Wanneer wij al deze informatie van u hebben ontvangen, kunnen wij een selectie aan modellen maken. Deze leggen wij dan aan u voor, hierbij worden alle specificaties van het model beschreven en kan u meerdere foto's van het model bekijken. Daarnaast kunnen wij op basis van deze informatie u een prijsindicatie geven. De werkelijke prijs kan verschillen van de prijsindicatie, dit ligt eraan welke modellen u selecteert.

Wanneer u meer wil weten over de modellen die wij aanbieden, dan kan u ons bereiken via de contactpagina of telefonisch telefonisch contact opnemen. Ook wanneer u een vrijblijvende offerte wil opvragen kan u ons op deze manieren bereiken.